Bilakah Salahuddin Al-Ayyubi yang ke-2 Akan Muncul??!!!

JoM LIFe BerS@M@ RaZiBanNa

Gagasan Minda Razibanna

Percutian Bersama Keluarga Tercinta Yang Menyeronokkan!!!!
Assalamu'alaikum........ Salam ukhuwwah kpd pengunjung....

> Hari ni saya nk berkongsi sedikit pengalaman percutian saya sekeluarga di Genting Highland
> 15/feb/2010 adalah tarikh pertama kalinya saya berpengalaman untuk berada di Genting

Inilah gambar FAMILY saya...
  1. Mohd Noor Bujang (Ayah)
  2. Hapipah Nordin (Ummi)
  3. Muhammad Fakhrurrazi (saya)
  4. Muhammad Zuhdi
  5. Muhammad Irsyadi
  6. Syahirah Aisyah
  7. Muhammad Khairil Asyraf
  8. Nurul Izzah
Kumpulan Islamic Band.... hehe.. Sebelum bertolak sempat possing..


Subhanallah.... Indahnya Ciptaan Allah... Udara di sekeliling sangat menyegarkan. Mcm dalam air-cond. Sejuk bangat, sampai mengigil nk ambil wudu'...

Inilah pengalaman yang x dpt dilupakan bila kt sana... Kami 4 beradik naik FLY COASTER
Mula2 punya confiden nak naik... Pastu, bila dah merasa.... Taubat dah x nk naik.. huhu.
Ni lah ketinggian yg kiteorg kena hadapi..

Haa... Lihatlah wajah2 pucat.. Macam2 perasaan ade masa naik fly coaster tu... Mula2 x lah rasa seram sangat.. bila dah mula, baru la saya tahu mcm mana rasa org yang tercampak dari tingkat yg tinggi.. PASRAH, tu je ayat yang ada dlm minda masa tu. redha je lah kalo tercampak kt mana2... mmg ada sampai masa tu, ketakutan jd klimax & saya jadi blurrr... x tahu saya kt mana masa tu... Kalo nk tahu mcm mana perasaan naik fly coarter tu, try la sendiri ye.. (",).. hihi

Ummi & Abuya kesejukan...

Yang ni roller Coaster...

Pandangan dari atas di First World Hotel.. tp saya x menginap di situ... tido kt umah lg best..

Serikandi perjuangan... InsyaAllah, Amin... adik perempuan ku

Isi minyak seblom ke destinasi seterusnya....

Kami berada di Genting yang sebaris ngan awan... mmg sejuk

Petang tu, balik dari Genting, kami singgah mandi sungai di Batang Kali....
Pastu singgah umah mak saudara jap kt cheras ngn taman U..
Pastu kami makan malam di Serdang, UPM. Aktiviti kebiasaan kami kalo berkumpul 1 kluarga ialah makan chicken chop sama2.... Emm, sedap.. huhu
Alhamdulillah, kami tiba di rumah hampir jam 12 malam.. Masing2 keletihan..
Semoga keluarga kami di redhai Allah & Di masukkan ke dalam syurga... Amin.. (^_^)
Labels:
Muhasabah 
0 Responses

Dunia Maya Ku.........................................(*tekan off dibawah jika nak off)


MyCartopia.com Click here to get one

Related Posts with Thumbnails
  • Baiti Jannati

    Baiti Jannati
    My Happy Family

    ~ Demi Masa ~

    ~ Hari-Hari Dalam Hidupku ~

    Terima Kasih Atas Kunjungan

    Jom Jadi Followers Saya (",)

    JOM !!!!! MELAWAT ZOO RAZIBANNA

    Selamat datang kepada semua pengunjung... Sila melawat zoo razibanna raudhah park dengan percuma... (",)

    ~ikan oh ikan~

    ~kura2 oh kura2~

    ~Penguin Oh Penguin~

    ~Spider oh spider~

    ~Hamster oh Hamster~

    ~katak oh katak~

    ~Pari oh Pari~

    Terima Kasih!!!! Sila Datang Lagi... (",)

    Jom Solat

    Jom Solat
    Solat mencegah dari melakukan kemungkaran

    Akademi Fisabilillah

    Akademi Fisabilillah
    ~ Mewarisi Perjuangan Rasulullah ~

    Jom Bantu Palestin!!

    Jom Bantu Palestin!!
    Bebaskan Al-Aqsa!!!

    Jom Perangi Yahudi

    Jom Perangi Yahudi
    " Khaibar khaibar Ya Yahud!!! Jaisyu Muhammad Saufa Ya'ud!!!"

    Jom Berjihad!!!

    Jom Berjihad!!!
    Jihad Paling Besar Adalah MENENTANG PEMIMPIN yang ZALIM

    Jom dzikir

    Jom dzikir
    Sesungguhnya dengan Mengingati Allah, Hati2 akan Menjadi tenang

    Jom Boikot Syaitan!!!

    Jom Boikot Syaitan!!!
    Sesungguhnya Syaitan Adalalah Musuh Yang Nyata

    Jom Ingat Mati

    Jom Ingat Mati
    Manusia yang Bijak Adalah Selalu Ingat Mati & Bersedia Menghadapinya

    Jom BerBaitul Muslim

    Jom BerBaitul Muslim
    "Lelaki yang soleh adalah untuk wanita yang Solehah"

    Jom Jadi Generasi Al-Quran

    Jom Jadi Generasi Al-Quran
    Al-Quran akan menjadi peneman kita ketika di Barzakh

    Jom Berukhuwwah

    Jom Berukhuwwah
    ~ We Unite 4 Islam ~

    Jom Makan Makanan & Minuman Yang Halalan Thoyyiban

    Jom Makan Makanan & Minuman Yang Halalan Thoyyiban
    Mencari yang HALAL adalah Fardhu Bagi Muslim

    Jom Rapatkan Soff

    Jom Rapatkan Soff
    Hayati Surah Assof

    Jom Jauhi Dosa

    Jom Jauhi Dosa
    NERAKA adalah seburuk2 tempat kembali

    Jom Tutup Aurat

    Jom Tutup Aurat
    Nasi Lemak yang terbuka dihurung lalat dengan Nasi lemak yang tertutup Baik... NAk yang Mana!!?? Lu pikirlah sendiri..

    Jom Boikot Couple!!!

    Jom Boikot Couple!!!
    Indahnye Bercinta Selepas Nikah